Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/31/159031/media.akademikerresor.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/31/159031/inspirited.se/:/storage/configuration/wrappers/31/159031/inspirited.se/:/tmp/) in /storage/content/31/159031/inspirited.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1663 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/31/159031/inspirited.se/public_html/../../media.akademikerresor.se/public_html/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/31/159031/inspirited.se/:/storage/configuration/wrappers/31/159031/inspirited.se/:/tmp/) in /storage/content/31/159031/inspirited.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 422 Charter – Akademikerresor

Charter

CharterGul

Konferensresor Charter Kanarieöarna
Kanarieöarna

Kanarieöarna är sedan länge en favoritdestination för oss soltörstande skandinaver. Ögruppen domineras av de stora öarna Gran Canaria och Teneriffa, men det finns även ”nya”, mindre öar att upptäcka. Kanarieöarna erbjuder allt från milsvida badstränder till äventyrsfyllda utflykter.

Konferensresor Charter Mallorca
Mallorca

Mallorca har rest sig som en het charterdestination igen! Den vackra ön har något för alla. Upplev stadspulsen i trendiga Palma stad, slappna av i solsängen vid Alcudias långsträckta strand eller njut av kulinariska upplevelser och historiska vandringar i någon av de många vackra bergsbyarna i norr.

Konferensresor Charter Turkiet
Turkiet

I Turkiet blandas det gamla med den nya och den orientaliska atmosfären är påtagligt närvarande. Turkiet lockar med solsäkert klimat och exotiska miljöer. Myllrande basarer erbjuder spännande lokal handel samtidigt som de fina hotellanläggningarna lockar med golf, avslappnande spa och hamam.

Konferensresor Charter Kreta
Kreta

Kretas charm är omöjlig att missa. Den venetianska hamnen i Chania och Svampfiskarnas ö, Kalymnos, är genuina miljöer där Kretas dramatiska historia finns bevarad i såväl byggnation som tradition. Kreta har mycket för den historiälskande men erbjuder även spännande utflykter och god mat.

Konferensresor Charter Rhodos
Rhodos

Bland antika lämningar, soliga stränder och gröna klippor befinner den som reser till Rhodos. Denna Grekiska ö lämnar få oberörda och skapar återkommande resenärer då den erbjuder såväl trendigt stadsliv i Rhodos stad som unik historia. Eller vad säger man om en ö som härbärgerar ett av världens sju underverk?

Ibland vill man att konferensen skall vara lite extra inspirerande, lite extra uppskattad, lite utöver det vanliga. Utan att ha en budget utöver det vanliga är detta faktiskt helt och fullt möjligt! Den moderna chartern har gett förutsättningarna för utlandskonferens en rejäl skjuts.  Med direktflygets korta flygtider, charterleverantörernas uppdaterade och inspirerande utbud och den pressade prislappen blir charterkonferensen ett mycket intressant alternativ. Faktum är att en vecka vid medelhavet i många fall blir mindre kostsamt än motsvarande konferens i Sverige!
Tillsammans med Apollo har vi tagit fram fem guldkorn som du kan läsa mer om nedan, men givetvis erbjuder vi våra kunder Apollos hela Grupp- och konferensutbud. Så har du en personlig favorit, tveka inte att fråga våra resekonsulter så tar vi fram ett förslag!

Gruppförfrågan Charter